top of page
Martin 2023.jpeg

Martin Lindblad

Projektledare & Verksamhetsutvecklare

Email:

Nuvarande roll:

Jobbar som verksamhetsutvecklare och delprojektledare på SAAB Surveillance i Göteborg. Fokusområdet är affärssystemet (IFS) och hur verksamheten förhåller sig till det ur både operativ och strategisk synvinkel. För första gången i min karriär jobbar jag med produktion och anskaffning istället för produktutveckling. Och med IT istället för med mekanik. 

Sammanfattning

Jag har nästan 15 års erfarenhet inom produktutveckling, projektledning och ledarskap med en väldigt internationell prägel. Har under dessa år jobbat och bott i Norge, Danmark, Ryssland och Sverige och haft tätt samarbete med kollegor från ett 20-tal länder från samtliga världsdelar. Jag har drivit utvecklingsprojekt, varit konstruktör, beräkningsingenjör och linjechef. Jag har jobbat med motorutveckling, vindkraft och offshore olja & gas. De senaste åren har fokus hamnat mer på verksamhetsutveckling och IT. 

Karriärmål

Det viktigaste för mig är att jag känner att jag kan göra skillnad och bidra. Jag är extremt vetgirig och älskar att lära och utvecklas, både i min yrkesroll och som människa. Det har gett mig en bred bas att stå på och gjort mig ödmjuk inför komplexiteten och mångsidigheten som präglar framgångsrika storbolag. När jag hamnar i roller där både jag själv och kunder/kollegor kan lära och utvecklas i den riktning vi båda vill åt så känns jobbet som ett nöje, och då behövs inga andra karriärmål. 

Klicka HÄR för att läsa mer om Martin.

bottom of page